
Nieznacznie podrożały pomidory malinowe, oczywiście kosztem zwykłych pomidorów, które trochę podrożały. Jak to pod koniec października na Zieleniaku jest wysyp dyń. Są obecne prawie na każdym stoisku z warzywami. Kalafiory trzymają cenę, która nie zmieniła się od zeszłego tygodnia.
Ogórki gruntowe od 7 zł za kilogram
Kalafior od 3 do 5 zł za sztukę
Pomidory od 6,50 do 7,50 zł za kilogram
Pomidory Malinowe od 7,50 do 11 zł za kilogram
Cebula od 2,50 do 4 zł za kilogram
Ziemniaki od 1,20 do 2 zł za kilogram
Marchew od 2,50 do 3 zł za kilogram
Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram
Włoszczyzna od 4 do 5 zł za pęczek
Koperek 2,50 do 3,50 zł za pęczek
Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek
Ogórki kwaszone od 6 do 8 zł za kilograma
Seler od 5 do 6 zł za kilogram
Por od 2 do 2,50 zł za sztukę
Rzodkiewka od 2 zł do 3 zł za pęczek
Jabłka od 2 do 3,50 zł za kilogram
Sałata krucha od 2 do 4 zł za główkę
Ogórki małosolne od 10 do 12 zł za kilogram
Jajka od 0,70 do 1,20 zł za sztukę
Kalarepa od 2,50 do 3 zł sztuka
Fasola szparagowa 10 zł za kilogram
Cukinia od 6 do 10 zł za kilogram
Śliwki od 7 do 12 zł za kilogram
Papryka krajowa od 6 do 8 zł za kilogram
Buraki 2,50 zł za kilogram
Kapusta 4 zł za główkę
Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram
Orzechy laskowe od 14 do 18 zł za kilogram
Orzechy włoskie od 25 do 38 zł za kilogram
Gruszka konferencja od 6,50 do 8,50 zł
Brukselka od 7 do 8 zł za kilogram
Dynia od 3 do 5 zł za kilogram
Żurawina od 23 do 25 za kilogram
Winogrona krajowe od 8,50 do 10 zł za kilogram
Brokuły od 2,50 do 5 zł za sztukę
Pigwa od 10 do 14 zł za kilogram
Artykuł sponsorowany
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Komentarze opinie